Milli Eğitim Bakanı Tekin, Trabzon’da

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Trabzon Valiliği’ni ziyaret etti ve İl Değerlendirme toplantısına katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Trabzon’da
Yayınlama: 16.10.2024
1
A+
A-

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Trabzon Valiliği’ne ziyaret gerçekleştirerek, Vali Aziz Yıldırım ile bir araya geldi.

Ziyarette ilde gerçekleştirilen eğitim çalışmalarına dair bilgi alan Bakan Tekin, ardından il eğitim yöneticilerin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Bakan Tekin, toplantıda ilde yapılacak eğitim yatırımlarıyla ilgili istişarelerde bulunduklarını belirterek, şunları ifade etti:

“Her adımımızda, ülkemizin geleceğine olan sorumluluğumuzun farkında olarak, kararlılıkla yol almaya çalışıyoruz. Bu sorumluluk duygusuyla Trabzon'umuzda da çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.”

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Dualı Sultan Gömlekleri ve Geleneksel Türk Sanatları” sergisini ziyaret ettiklerini kaydeden Bakan Tekin, “Tarih, kültür ve sanat şehri olan Trabzon'umuzu geleneksel Türk sanat eserleriyle buluşturan değerli sanatçılarımıza ve serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakan Tekin, Trabzon AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ettiklerini, İl Başkanı Sezgin Mumcu ve teşkilatla bir araya geldiklerini belirterek, “Trabzon’a hizmet için yola çıkan değerli başkanımıza ve teşkilatımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyor, konukseverlikleri için teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.