Görgün, Ostim Teknik Üniversitesinin akademik yılının açılışına katıldı

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Ostim Teknik Üniversitesinin yeni akademik yılının açılışına katıldı.

Görgün, Ostim Teknik Üniversitesinin akademik yılının açılışına katıldı
Yayınlama: 14.10.2024
1
A+
A-

Savunma Sanayii Başkanı Görgün, Ostim Teknik Üniversitesinin yeni akademik yılının açılışında; öğrencilerle açılış dersi kapsamında bir araya geldi.

Ders boyunca; dersi ilgiyle takip eden, fikirlerini ortaya koymaktan çekinmeyen geleceğin Büyük Türkiye’sinin inşasının mimarları ile bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu vurgulayan Görgün şunları kaydetti:

“Genç kardeşlerime ve Rektörümüz Prof. Dr. Murat Yülek’e bizleri misafir ettikleri için teşekkür ediyorum. Ülkemizin savunma sanayii alanındaki başarıları, özgün projeler ve kaliteli eğitim programlarıyla mümkün olmuştur. Ostim Teknik Üniversitemiz de yürütmekte olduğu başarılı projelerle bir eğitim ve araştırma üssü olarak büyük sorumluluklar üstlenmektedir.”

Bağımsız teknolojilerin öneminin idrakine varıldığı ve çalışmaların sürdürüldüğü bu dönemde, Türkiye'nin vizyonunu ve küresel alandaki konumunu daha da ileri taşıyacak gençlerin, tam bağımsızlık yolunda en büyük umut olduklarının altını çizen Haluk Görgün, “Bizler; bu yolda edindiğimiz tecrübeleri genç kardeşlerimize aktarmak ve gençlerimizin alanlarında uzman olması ve daha iyi yetişmesi için elimizden gelen gayreti göstermek, onların bu yoldaki en büyük destekçileri olmakla mükellefiz. Geleceğe olan umudumuzu artıran bu buluşma için Ostim Teknik Üniversitemize bir kez daha teşekkür ediyor, yeni eğitim ve öğretim döneminin tüm öğrencilerimiz için başarılı geçmesini temenni ediyorum.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.