Başkan Köksal’dan emeklilere ücretsiz gezi turu

Afyonkarahisar, 10 Ekim (Hibya) – Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ve Afyonkarahisar Kent Konseyi Emekliler ve Sosyal Hayata Katılım Çalışma Grubu iş birliğiyle, emeklilere yönelik özel bir etkinlik düzenleniyor. “Frig Vadisi Cumhuriyet Turu” adı verilen bu gezi, Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Başkan Köksal’dan emeklilere ücretsiz gezi turu
Yayınlama: 10.10.2024
2
A+
A-

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ve Afyonkarahisar Kent Konseyi Emekliler ve Sosyal Hayata Katılım Çalışma Grubu iş birliğiyle, emeklilere yönelik özel bir etkinlik düzenleniyor. “Frig Vadisi Cumhuriyet Turu” adı verilen bu gezi, Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Başkan Köksal’ın destekleriyle ücretsiz olarak düzenlenecek olan bu tura katılmak isteyen emekliler, 16-17-18 Ekim 2024 tarihlerinde Afyonkarahisar Belediyesi Beyaz Masa’ya müracaat ederek kayıt yaptırabilecek. Gezi turları ise 22-23-24 Ekim 2024 tarihlerinde yapılacak.

Köksal, emeklilerin sosyal hayata katılımını artırmak ve kent içi turizmi canlandırmak amacıyla bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Bu girişim, emeklilerin sosyal yaşantılarına katkı sağlarken, aynı zamanda Afyonkarahisar’ın zengin kültürel mirasının tanıtılmasına da yardımcı olacak dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.