Yuvamız İstanbul Kısa Mola Merkezleri açılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 3-6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitim imkanı sunduğu Yuvamız İstanbul, Kısa Mola Merkezlerini hayata geçiriyor.

Yuvamız İstanbul Kısa Mola Merkezleri açılıyor
Yayınlama: 06.10.2024
2
A+
A-

Okul öncesi çocuklara eğitim fırsatı sunan İBB Yuvam İstanbul, daha çok çocuğa erişebilmek için Kısa Mola Merkezlerini hayata geçiriyor. Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezi ve herhangi bir kurumdan kreş hizmetine ulaşamayan 4-6 yaş arasındaki çocuklar için 2’şer saatlik oyun grupları düzenlenecek.

Yuvamız İstanbul öğretmenleri tarafından düzenlenecek oyunlar sayesinde çocukların zihinsel, fiziksel ve beceri odaklı gelişimlerine destek verilmesi amaçlanıyor. Kısa molalar sayesinde ise aileler kendilerine zaman ayırabilme fırsatını yakalayabilecek.

Kısa Mola Merkezleri ilk etapta; Ümraniye Aşağıdudullu, Esenyurt Sultaniye, Eyüpsultan Akşemsettin, Fatih İskenderpaşa, Pendik Çamlık, Çekmeköy Hamidiye olmak üzere 6 merkezde hayata geçiyor. Merkezlerin sayısının artırılması için çalışmalar devam ediyor.

Kısa Mola Merkezlerine başvurular, 7-11 Ekim tarihleri arasında İstanbul Senin uygulaması ile ilgili merkezler üzerinden yapılabilecek.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.