Başkan Akın: Kampanyamız ile 500’ün üzerinde can dostumuzu sahiplendirdik

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde yaptığı açıklamada başlattıkları kampanya ile 500’ün üzerinde sokak hayvanını sıcak yuvaya kavuşturduklarını söyledi.

Başkan Akın:  Kampanyamız ile 500’ün üzerinde can dostumuzu sahiplendirdik
Yayınlama: 04.10.2024
0
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Ovaköy Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti.

Başkan Akın’a barınağı ziyarete gelen Egebil İmza Koleji öğrencileri de eşlik etti. Öğrenciler ile birlikte barınağı gezen Başkan Akın, göreve gelir gelmez hayata geçirdikleri “Sahip çıkıyoruz, sahipsiz bırakmıyoruz” projesi ile bugüne kadar 500’ün üzerinde sokak hayvanının sahiplendirildiğini söyledi.

Sahiplenme sürecinin ardından da aileleri, asla yalnız bırakmadıklarını söyleyen Başkan Akın, bir yıllık veterinerlik hizmetinin de verildiğini ifade etti.

Balıkesirlilere de 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde çağrıda bulunan Başkan Akın, “Balıkesirli tüm hemşerilerime, evlatlarına birer can dostu sahiplenmeye davet ediyorum. Yalnız bırakmayacağız. Onun da sözünü veriyoruz. Yeter ki sahiplensinler.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.