Tuzla Belediyesi’nde deprem tatbikatı düzenlendi

Tuzla Belediyesi’nde afetlere karşı daha bilinçli ve hazırlıklı olmanın önemine vurgu yapmak amacıyla kapsamlı bir deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Tuzla Belediyesi’nde deprem tatbikatı düzenlendi
Yayınlama: 30.09.2024
0
A+
A-

Tuzla Belediyesi’nde afetlere karşı daha bilinçli ve hazırlıklı olmanın önemine vurgu yapmak amacıyla kapsamlı bir deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat, belediye personelinin olası afetler karşısında nasıl hareket etmesi gerektiğini öğrenmesi ve acil durum yönetimi becerilerini geliştirmesi amacıyla düzenlendi.

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün öncülüğünde hayata geçirilen tatbikat, siren sesi bittikten sonra personelin toplanma alanına inmesiyle son buldu.

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Sevcan Bilir, tatbikatın ardından yaptığı açıklamada, “Olası bir deprem durumunda hazırlıklı olmak, tüm toplumun sorumluluğudur. Biz de Tuzla Belediyesi olarak, personelimizi bu konuda en iyi şekilde eğitmek ve bilinçlendirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Tuzla Belediyesi, bu tür tatbikatların gelecekte de düzenlenerek, halkı ve personeli afetlere karşı bilinçlendirme misyonunu sürdüreceğini duyurdu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.