Peugeot, elektrikli ürün gamıyla Paris Otomobil Fuarı’na damga vuracak

Peugeot, 14-20 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek Paris Otomobil Fuarı’nda, 12 farklı elektrikli araç modeli ile Avrupalı markalar arasında en kapsamlı ve geniş elektrikli ürün gamını sergilemeye hazırlanıyor.

Peugeot, elektrikli ürün gamıyla Paris Otomobil Fuarı’na damga vuracak
Yayınlama: 28.09.2024
3
A+
A-

Peugeot, 14-20 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek Paris Otomobil Fuarı’nda, 12 farklı elektrikli araç modeli ile Avrupalı markalar arasında en kapsamlı ve geniş elektrikli ürün gamını sergilemeye hazırlanıyor. Fuarla birlikte Peugeot, yeni modeli E-408’in de dünya lansmanını gerçekleştirecek. Standında “Aslanlar Geliyor” sloganıyla araçlarını sergileyecek olan Peugeot, ürün gamındaki elektrikliye geçiş yaklaşımını vurgulayacak. Yeni E-408'in dünya tanıtımı ile ilerleme ve teknolojik yeniliğin ortaya koyduğu üstün sürüş keyfi, tamamen elektrikli yeni Peugeot, ürün gamında hayat buluyor. Bununla birlikte 2026 yılından itibaren Peugeot, modellerinde standart bir özellik olacak devrim niteliğindeki Hypersquare direksiyon, fuarda ziyaretçilerle buluşacak. Ziyaretçiler, Peugeot, standındaki yeni Hypersquare simülatörü ile bu teknolojik yeniliğin avantajlarını eğlenceli bir şekilde deneyimleyebilecekler. Katılımcılar PEUGEOT INCEPTION Concept'i de PEUGEOT standındaki Teknolojik Yenilik alanında görebilecekler. PEUGEOT INCEPTION Concept, Peugeot'ya göre mobilitenin geleceğini gösterirken, konfor, sürdürülebilirlik ve en ileri teknolojileri bir araya getiriyor. Mobilitenin geleceğinin yansıtıldığı fuarda, PEUGEOT SPORT yarış pilotları ve ünlüleri ile WEC etkinlikleri gerçekleştirilirken, Peugeot'nun uzun soluklu ortağı Stade Toulousain kulübünün oyuncuları, Under The Pole ve Born Free derneklerine özel günler ve YELLOW KORNER görsel sanatlar sunumu ile çok sayıda aktivite olacak. Peugeot, 2024 Paris Otomobil Fuarı'nda otomotiv heyecanını, coşkusunu ve vizyonunu basınla ve halkla paylaşmaktan heyecan duyuyor.

Peugeot, elektrikli ürün gamıyla Paris Otomobil Fuarı’na damga vuracak

Otomotivde yenilikçi teknolojileri, göz alıcı tasarım ve benzersiz sürüş keyfiyle birleştiren Peugeot, 14-20 Ekim 2024 tarihleri arasında Fransa’nın başkentinde gerçekleşecek olan Paris Otomobil Fuarı’nda 9 binek ve 3 hafif ticari araç olmak üzere toplam 12 tamamen farklı elektrikli ürün gamını sergilemeye hazırlanıyor. Bununla birlikte Peugeot,, yeni E-408 modelinin dünya lansmanını gerçekleştirecek. Yeni E-408'in dünya tanıtımı ile ilerleme ve teknolojik yeniliğin ortaya koyduğu üstün sürüş keyfi, tamamen elektrikli yeni Peugeot, ürün gamında hayat buluyor. Bununla birlikte devrim niteliğindeki Hypersquare direksiyon, 2026 yılından itibaren Peugeot, Peugeot, modellerinde standart bir özellik olacak. Bu direksiyon, sürüş deneyimi ve heyecanında radikal bir değişimi beraberinde getiriyor. Peugeot, için teknolojik yenilikler motor sporlarına, özellikle de Fransız mükemmelliğinin simgesi olan WEC'e olan bağlılığını da kapsıyor. Sorumlu bir marka olan Peugeot, için ilerleme, aynı zamanda çevre ile biyolojik çeşitliliğin korunması ve bu alandaki eğitim için somut adımlar atan Born Free, Under The Pole gibi ortaklıklarla hareket etme anlamına da geliyor.

Tüm Peugeot,ürün gamı göz alıcı duygu ve mükemmel olmak üzere üç temel değeri bünyesinde barındırıyor. Marka bu değerleri, müşterilerin sürüş keyfini artırmak üzere ürettiği her Peugeot, modeline uyguluyor.

PEUGEOT E-2008: PEUGEOT'nun yakın zamanda kapsamlı bir evrim geçiren B-SUV modeli, performansı her zamankinden daha kıvrak ve şık yönleriyle birleştiriyor.

PEUGEOT E-308: Bu kompakt hatchback, dinamik performans, yenilikçi tasarım ve gelişmiş özelliklerin mükemmel bir birleşimini ortaya koyuyor. Bununla birlikte kendi sınıfında standartları belirliyor.

PEUGEOT E-3008: PEUGEOT’nun yeni Fastback SUV modeli, yeni nesil tasarımı, sürükleyici ve ileri teknoloji bir sürüş deneyimi sağlayan 21 inç’lik kavisli ekranla sunulan yeni Panoramic i-Cockpit® teknolojisi ve segmentinin en iyi elektrikli performansıyla öne çıkıyor. PEUGEOT, 2024 Paris Otomobil Fuarı’nda, 700 KM'ye kadar menzil (WLTP’ye göre) ile SUV pazarının en iyi elektrikli menzilini sunan PEUGEOT E-3008'in “Uzun Menzil” versiyonunu sergileyecek. PEUGEOT E-3008, Paris'ten Nice şehrine sadece iki şarj molası ile gidebilen segmentindeki tek araç.

PEUGEOT E -5008: Yedi koltuk kapasitesi ve 668 KM'ye kadar menzili (WLTP’ye göre) ile sınıfının ötesinde bir SUV olan PEUGEOT E-5008, pazarın en özgün modeli. Bu SUV, üstün sürüş deneyimi için konfor, yaşam alanı, modülerlik ve teknolojik yenilikleri bir araya getiriyor. 

Peugeot, elektrikli ürün gamıyla Paris Otomobil Fuarı’na damga vuracak

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.