“Arya Retreat 2024” etkinliği başladı

Arya Yatırım Platformu’nun düzenlediği “Arya Retreat 2024” etkinliği Eskişehir’de başladı.

“Arya Retreat 2024” etkinliği başladı
Yayınlama: 27.09.2024
2
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Arya Yatırım Platformu tarafından düzenlenen ve 3 gün sürecek olan Tasigo Otel’deki “Arya Retreat 2024” toplantısına katıldı. Bu yıl “Özgürlük: Paranı Yönet, Gücünü Keşfet” temasıyla gerçekleştirilen toplantıda girişimcilik ve yatırımcılık ekosisteminin önde gelen isimleri bir araya geldi.

Toplantıya Arya Kurucusu Ahu Serter, Arya Kurucu Ortağı Münteha Adalı, Arya Challenge Club Başkanı ve English Home Genel Müdür Yardımcısı Mehtap Yıldız, KOSGEB Eskişehir Müdürü Tarık Yılmaz, Eskişehir’den ve şehir dışından çok sayıda girişimci kadın katıldı.

Burada konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Bu kadar güzel bir topluluğu ve girişimci kadınları Eskişehir’de ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Eskişehir’de böyle bir toplantının düzenlenmesi bizim için, kentimiz için çok önemli. Sizlerin de bu konuda çok güzel bir seçim yaptığını söylemeliyim. Çünkü Eskişehir kadınlar için ilklerin şehri. Neden ilklerin şehri diyorum? Çünkü Eskişehir’in ilk kadın belediye başkanı olarak aranızda bulunuyorum. Eskişehir’de benden önce 32 belediye başkanı görev yaptı. Elbette Eskişehir’e çok büyük değerler kattılar ama ben bu bayrağı özellikle Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’den devralmanın ve o bayrağı daha ileriye taşıyacak olmanın inancıyla sizleri selamlıyorum.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.