Kapsül Teknoloji Platformu, TOK 2024 ile akademi ve sanayi dünyasını buluşturdu

Konya Büyükşehir Belediyesi Kapsül Teknoloji Platformu tarafından Konya Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde Otomatik Kontrol Ulusal Konferansı düzenlendi.

Kapsül Teknoloji Platformu, TOK 2024 ile akademi ve sanayi dünyasını buluşturdu
Yayınlama: 18.09.2024
2
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediyesi Kapsül Teknoloji Platformu ve Konya Teknik Üniversitesi ortaklığıyla Otomatik Kontrol Ulusal Konferansı (TOK 2024) yapıldı.

Türkiye’nin otomatik kontrol ve sistem mühendisliği alanındaki en prestijli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen TOK, akademi ve sanayi dünyasını bir araya getirdi. Gençleri sanayi ve teknoloji dünyasıyla buluşturmaya devam eden Kapsül Teknoloji Platformu tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, 200’ün üzerinde katılımcı yer aldı. 

Otomatik kontrol sistemlerinin endüstrideki yeri, yapay zeka uygulamaları ve otonom sistemler gibi konuların ele alındığı konferansta, özellikle sanayi ile akademi arasındaki iş birliğinin geliştirilmesine yönelik önemli tartışmalar gerçekleştirildi.

Katılımcılar, sektörün geleceğine yön verecek yenilikler ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Geleceğin mühendisleri ve uzmanları da konferans boyunca sektördeki en yeni gelişmeleri yakından takip etme fırsatı elde etti.

Konferans, katılımcılara ve organizasyonda emeği geçenlere, plaket ile sertifikalarının takdim edilmesiyle sona erdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.