Mudanya, Triatlon Türkiye Kupası Finali’ne ev sahipliği yapacak

Mudanya, Türkiye’nin en prestijli spor etkinliklerinden biri olan ‘Triatlon Türkiye Kupası Finali’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Mudanya, Triatlon Türkiye Kupası Finali’ne ev sahipliği yapacak
Yayınlama: 18.09.2024
2
A+
A-

Mudanya, Mudanya Mütarekesi’nin 102. yıldönümü kutlamaları kapsamında 12-13 Ekim tarihlerinde, Türkiye’nin en prestijli spor etkinliklerinden biri olan ‘Triatlon Türkiye Kupası Finali’ne ev sahipliği yapacak. Mudanya Triatlonu, Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından gelecek profesyonel ve amatör triatletleri ağırlayacak.

Mudanya Triatlonu gibi prestijli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, tarihi ve doğal güzellikleriyle Mudanya’nın tüm katılımcıları ağırlamaya hazır olduğunu belirtti. Dalgıç, “11 Ekim 1922’de imzalanan Mudanya Mütarekesi, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun en önemli adımlarından biri olarak tarihimizde yer alıyor. Barışın simgesi kentimizin, Mütareke’nin 102. yıldönümünü Türkiye Kupası Finali gibi büyük bir spor organizasyonu ile kutlaması bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.