Başarır: Bornova’da kısa sürede büyük işlere imza atıldı

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’yi ziyaret ederek, Bornova Belediyesi’nin son 5 ay içinde yaptığı çalışmaları dinledi.

Başarır: Bornova’da kısa sürede büyük işlere imza atıldı
Yayınlama: 18.09.2024
0
A+
A-

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’yi ziyaret ederek, Bornova Belediyesi’nin son 5 ay içinde yaptığı çalışmaları dinledi. Ziyarete, CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve il ile ilçe yöneticileri de katıldı. Başkan Eşki, yoğun çalışma temposuyla gerçekleştirilen projelerden bahsederken, Başarır Bornova’da kısa sürede büyük işler başarıldığını belirtti.

Başkan Eşki, Bornova Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve planladığı projeleri şöyle anlattı:

“9 Kent Market’ten yedisini açtık. Diğer ikisini de yakında açacağız. Esnafın olmadığı 3 bölgede Kent Lokantası açtık. Dördüncüsünü planlıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin verdiği destekle 14 dönümlük araziye TIR Parkı yaptık. Türkiye’deki ilk Moto Kurye Parkı’nı Bornova’da açtık. Abide-i Hürriyet Parkı’nı, İtfayeci Parkı ve Pumptrack Parkı gibi Bornova’ya, İzmir’e değer katacak tematik park projelerimiz var. Çok geniş kapsamlı bir asfaltlama hamlesi yaptık. Önümüzdeki süreçte günde üç ayrı serim yaparak yine Türkiye’de bir ilki gerçekleştireceğiz. Böylece hızlı bir şekilde yol ve altyapı ile ilgili problemleri çözmüş olacağız.”

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Bornova’da kısa sürede büyük işlerin yapıldığını belirterek, CHP’li belediyelerin merkezi hükümetin yapması gereken işleri üstlendiğine dikkat çekti:

Başarır; “Gerçekten Bornova’da kısa sürede büyük işlere imza atılmış. Aslında anlattığınız ve yaptığınız hizmetlerin çoğunu merkezi hükümetin yapması gerekiyor ama öyle bir dönemde yaşıyoruz ki insanlar evine ekmek götüremiyor. Belediyeler olmasa bu aileler çok daha büyük sıkıntılar çekecek. İnsanlar kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayamadığı için çocuklarını okula yollayamıyor, tenceresini kaynatamıyor. Bu noktada belediyelerimiz önemli bir sınav veriyor” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.