SanAtölye kursiyerlerini ağırlamaya devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi sanata ve sanatçıya destek olmak amacıyla, Beytepe Mahallesi’nde atıl durumda olan alanı SanAtölye adıyla Başkentli sanatseverlerin hizmetine açmasının ardından Başkentli vatandaşlardan kurslara ilgi her geçen gün artıyor.

SanAtölye kursiyerlerini ağırlamaya devam ediyor
Yayınlama: 17.09.2024
2
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sanatı ve sanatçıyı desteklemek amacıyla yeni bir sanat atölyesi olan “SanAtölye”yi Başkentlilerin hizmetine açtı.

Kent Estetiği ile Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlıkları koordinesinde hayata geçirilen ve ilk olarak resim dersleriyle vatandaşlara kapılarını açan SanAtölye Başkentlilerden yoğun ilgi görüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin, Çankaya ilçesi Beytepe Mahallesi’nde atıl olarak bulunan alanı dönüştürmesiyle Başkente kazandırılan SanAtölye’de; Başkentli sanatseverler, resim, çini, ahşap boyama, ebru, deri işleme, keçe gibi atölyelerden ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

SanAtölye kursiyerlerini ağırlamaya devam ediyor

Atölyenin bölgede büyük yankı uyandırdığını söyleyen Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Kültür Sanat Proje Sorumlusu Siray Kurt, “Aile Yaşamları Şube Müdürlüğü olarak SanAtölye’yi faaliyete geçirdik. Burada güzel sanatlar fakültesine giriş sınavına hazırlık kursları ile çini, karakalem, ahşap boyama, resim gibi çeşitli sanatlarda kurslarımız mevcut. Bölgede atölyemiz gözde yerlerden biri haline geldi. 7’den 70’e vatandaşa kapılarımızı açıyoruz” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.