Karavanlar, İnciraltı’nda güvenle konaklayacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İnciraltı Terminali’nde açılan karavan ve tekne otoparkı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın talimatıyla karavanların konaklaması için de hizmet veriyor.

Karavanlar, İnciraltı’nda güvenle konaklayacak
Yayınlama: 17.09.2024
2
A+
A-

Karavanların park sorununu çözmek için çalışmalar yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak geçen nisan ayında Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda karavan otoparkı açtı.

İZELMAN AŞ Otoparklar Müdürlüğü tarafından işletilen otopark, 89 karavan, 163 binek araç kapasitesi ile hizmet vermeye başladı. Büyükşehir, ikinci hamlesini İnciraltı bölgesinde yaptı. İnciraltı Terminali’nde İZELMAN AŞ Otoparklar Müdürlüğü tarafından işletmeye alınan karavan ve tekne otoparkı hizmet vermeye başladı.

Karavanlar, İnciraltı’nda güvenle konaklayacak

Karavanlar için 93, çekme tekneler için 64 park yeri bulunan otoparkın, karavanıyla konaklamak isteyenlere de hizmet vermesi kararlaştırıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın talimatıyla, konaklama yapacak karavan kullanıcıları için bölgeye tuvalet, lavabo ve bulaşık yıkama yeri projelendirildi.

Otoparkı şimdiden konaklama yeri olarak kullanmaya başlayan vatandaşlar da şehir merkezine yakın ve doğa ile iç içe bir alanda olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.