Başkan Er: Ulaşım ağını daha güvenli ve daha konforlu hale getirmek için çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Kuzey Çevreyolu, Kuzey Kuşak Yolu, Dilek Yolu ve Şehir Mezarlığı Kavşağını şehir merkezine bağlayan yolda çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Er: Ulaşım ağını daha güvenli ve daha konforlu hale getirmek için çalışıyoruz
Yayınlama: 16.09.2024
2
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediyesi; Kuzey Çevreyolu, Kuzey Kuşak Yolu,  Dilek Yolu ve Şehir Mezarlığı Kavşağını şehir merkezine bağlayan yolda çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdi.

Asfalt serim çalışmalarının yapıldığı Yaka Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, toplamda 3 gidiş 3 geliş olmak üzere 6 şeritli dizayn edilen yolun genişliği 30 metreden oluşuyor.

Başkan Er, büyükşehir belediyesi olarak şehrin ulaşım ağını daha konforlu hale getirmek için çalıştıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

“İnşallah hızlı bir şekilde yolumuzu bitirerek, en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımıza daha güvenli ve daha konforlu bir ulaşım imkanı sunmak adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Dilek Yolu’muzu Şehir Mezarlığı Kavşağı’na bağlayan yolda asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor.”

Kuzey Kuşak Yolu ve Kuzey Çevre Yolu'nu şehir merkezine bağlayan yolun, 30 metre genişliğinde olduğunu ve 3 gidiş 3 geliş olmak üzere 6 şeridiyle hizmet vermeye başlayacaklarını ifade eden Başkan Er, “Bu yolumuz aynı zamanda, Dünya Kayısı Ticaret Merkezimizin ve Buğday Pazarı'mızın ulaşımını da kolaylaştıracak. Bu da beraberinde vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak ve şehrimizin ekonomik canlılığına da katkı sunacaktır.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.