Mudanya’nın ilk Sutopu Şenliği yapıldı

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, bu yıl ilk kez düzenlenen ve yoğun ilgi gören Sutopu Şenliği’nde Mudanya’da bir sutopu takımı kurmayı hedeflediklerini müjdeledi.

Mudanya’nın ilk Sutopu Şenliği yapıldı
Yayınlama: 15.09.2024
2
A+
A-

Mudanya Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği Sutopu Şenliği, her yaş grubundan yoğun ilgi gördü.

Türkiye Sutopu Federasyonu ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün desteğiyle Mudanya Belediyesi Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen Sutopu Şenliği’nin açılışında konuşan Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, sporun her branşını destekleyip vatandaşları sporla buluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Dalgıç, “Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz Sutopu Şenliği, sporun her branşını destekleme ve vatandaşlarımızı sporla buluşturma hedefimize önemli bir katkı sağlayacak. Ayrıca, sutopu eğitimlerine başlayarak Mudanya’da bir sutopu takımı kurmayı planlıyoruz. Bu tür etkinliklerle gençlerimize ve tüm sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Avrupa Sutopu Delegasyonu Teknik Komite Üyesi Ayşem Özalp ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Çağlar Yeni’nin de hazır bulunduğu şenlik kapsamında 12-14 yaş, kadın sporcular ve açık yaş sporcuları arasında yapılan heyecan dolu karşılaşmalar ilgiyle izlendi. Etkinlik sonunda, tüm sporculara anı madalyaları verildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.