KalDer Eskişehir Şubesi’nden Başkan Ünlüce’ye ziyaret

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Eskişehir Şubesi Başkanı Dr. Ali Burak Erdinç ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret etti.

KalDer Eskişehir Şubesi’nden Başkan Ünlüce’ye ziyaret
Yayınlama: 15.09.2024
2
A+
A-

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Eskişehir Şubesi Başkanı Dr. Ali Burak Erdinç ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret etti. Ziyarete Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Çubuk, Bülent Şarlar ve Genel Sekreter Faruk Gülen de katıldı.

Ziyaret sırasında KalDer yönetimi, Başkan Ünlüce’ye görevinde başarılar dilerken, Eskişehir için birlikte çalışma isteklerini dile getirdi. KalDer Başkanı Dr. Ali Burak Erdinç, konuşmasında şunları söyledi:

“KalDer Eskişehir Şubesi olarak şehrimiz için her zaman göreve hazırız. 2002 yılından bu yana düzenlediğimiz geleneksel Eskişehir Kalite Şöleni'nin 23.sünü bu yıl 8 Ekim'de gerçekleştireceğiz. Şehrimizin birleştirici gücü ve önemli paydaşlarından biri olarak, Büyükşehir Belediyemizin Başkanı sıfatıyla sizin de aramızda konuşmacı olarak yer almanızdan büyük mutluluk duyarız.”

Başkan Ayşe Ünlüce, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Derneklerin şehrimizde aktif şekilde çalışıyor olması bizler için büyük bir kazanım. Belediyemiz, her zaman kaliteyi ve sürdürülebilir gelişmeyi önceleyen projelere destek vermeye hazırdır” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.