Erbakan: Türkiye öncülüğünde adil bir dünya düzeni kuracağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gaziantep’in Oğuzeli ilçe Belediyesi önünde vatandaşlara seslendi.

Erbakan: Türkiye öncülüğünde adil bir dünya düzeni kuracağız
Yayınlama: 13.09.2024
1
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, teşekkür ziyaretleri kapsamında gittiği Gaziantep'in Oğuzeli ilçe Belediyesi önünde vatandaşlara seslendi.

Yeniden Refahlı Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin'in 5 ayda 5 yıllık hizmeti yaptığını ifade eden Erbakan, “Milli Görüş belediyeciliği demek adalet demektir adalet. Kim olursa olsun hangi mezhepten olursa olsun o vatandaşa adil bir şekilde hizmetin götürülmesi. 'Sen bana oy vermedin öyleyse ne halin varsa gör' anlayışı değil. Oy versin ya da vermesin herkese adil hizmet yapılması anlayışı. Ehliyet ve liyakat anlayışı. Milli Görüş budur. Milli Görüş belediyeciliği aynı zamanda bereket demektir. Bu da israfın önlenmesi demektir. Denk bütçenin sağlanması, belediyenin borç ve faizden kurtarılması demektir” dedi.

Yeniden Refah Partisi iktidarında maddi ve manevi kalkınmanın olacağını belirten Erbakan, şunları söyledi:

“Yeniden Refah Partisi’ni hep birlikte iktidara taşıyacağız. Yeniden refahın iktidarı neden önemli? Bir defa ekonomik krizde borç, faiz, zam, vergi ekonomisinden kurtulmak için önemli. Paylaşımda adaletin sağlanması için önemli. Bir avuç imtiyazlıya değil, herkese refah sağlanması için önemli. İkinci önemli husus, ahlak ve maneviyat düsturuyla ahlaki erozyonun önlenmesi. Ailemizin ve nesillerimizin korunması. Bu Yeniden Refah iktidarında gerçekleşecek. Üçüncü önemli husus, dış politikada atılacak adımlar… Gazze başta olmak üzere dünya mazlumlarına kurtuluşu Erbakan Hocamızın hedef gösterdiği D-60 hedefine ulaşarak 57 Müslüman ülkenin bir araya gelmesi. Türkiye’nin öncülüğünde ortak hareket etmesiyle dünyadaki bu zulümlerden kurtulacağız. Türkiye öncülüğünde adil bir dünya düzeni kuracağız. Manevi kalkınma ve adil bir dünya İslam birliğinin kurulmasıyla olur.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.