MOTAŞ, noter huzurunda çekilen kura ile personel alımı yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ), Malatya İstihdam Merkezi aracılığıyla, istihdam sağlayacağı otobüs sürücüsü, trambüs sürücüsü, atölye ustası ve teknisyen alımlarını noter huzurunda çekilen kura ile belirledi.

MOTAŞ, noter huzurunda çekilen kura ile personel alımı yaptı
Yayınlama: 12.09.2024
2
A+
A-

Kura Çekme Programı 12 Eylül 2024 Perşembe günü saat 11.00-13.00 arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Malatya İstihdam Merkezine yapılan 382 başvurudan, ilan edilen şartları yerine getirdiği tespit edilen 78 kişi arasında noter huzurunda kura çekildi ve bu kura ile MOTAŞ, 21 kişiye istihdam sağladı.

Kura çekimine başlamadan önce bir konuşma yapan MOTAŞ Genel Müdürü Mehmet Kayış, “MOTAŞ bünyesinde emekli olan veya işten ayrılan arkadaşlarımızla birlikte personel açığımız oluşmuştu. Bu açığı kısmen de olsa gidermek için Malatya İstihdam Merkezi üzerinden başvuru almaya başladık. Belirlenen kriterlere uyan başvuruları değerlendirerek sınav ve testlere tabi tutup ön elemeleri tamamladık. Şimdi de noter huzurunda çekeceğimiz kuralarla istihdam edeceğimiz çalışma arkadaşlarımızı belirleyeceğiz. Kuraya katılıp da seçilemeyen arkadaşlarımız üzülmesinler. Çünkü yakın zamanda emekli olacak çok sayıda personelimiz bulunmaktadır. Ayrıca şehrimizin genişlemesiyle açılacak yeni hatlarımıza tahsis edeceğimiz araçlar için de personel ihtiyacımız olacaktır.” dedi


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.