Vespa’dan 40 bin mile varan hediye kampanyası

Tarihi 1946 yılına dayanan, motosiklette özgürlüğün ve stilin ikonu Vespa, yeni kullanıcıları için avantajlar sunmaya devam ediyor.

Vespa’dan 40 bin mile varan hediye kampanyası
Yayınlama: 12.09.2024
1
A+
A-

Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv’in temsil ettiği ve tarihi 1946 yılına dayanan İtalyan marka, gerçekleştirdiği iş birlikleri ve projelerle kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Vespa’nın Türkiye'deki temsilcisi Doğan Trend Otomotiv, Türk Hava Yolları’nın yolcu programı Miles ve Smiles ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Vespa’nın eylül ayının sonuna kadar devam eden Mil Kampanyası kapsamında Vespa Primavera ve GTS 125 modellerinde 20 bin Mil, Vespa 946 ve Vespa 300 cc’lerde ise 40 bin Mil hediye ediliyor.

Vespa’dan 40 bin mile varan hediye kampanyası

Kampanyanın Vespa’nın Primavera, Vespa GTS 125, Vespa 946 ve Vespa 300 motor alımlarında avantajlar sağladığını belirten Doğan Trend Motosiklet Operasyonları Direktörü Cem Kaplan, şunları söyledi:

“Miles ve Smiles üyesi ve Vespa sahibi olan herkes bu kampanya ile 40 bine varan Mil kazanabilecek. Böylece ailemize yeni katılan değerli Vespa severler yurt içi ve yurt dışına kazandıkları Millerle defalarca seyahat edebilecekler. Hem şehir içinde özgürlüğünüzü artırmak hem de dünya çapında seyahat avantajlarına sahip olmak isteyenler için en mükemmel seçenek bir Vespa sahibi olmak. Bu benzersiz kampanyadan faydalanmak ve hayalindeki Vespa’yı hemen satın almak isteyenleri eylül sonuna kadar en yakın Vespa bayisine bekliyoruz.”

Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles, dünya genelinde birçok hava yolu ve marka ile iş birliği yaparak, üyelerine geniş bir yelpazede fırsatlar sunuyor. Vespa satın alanlar, Millerini koltuk seçimi ve ekstra bagaj için kullanabiliyor. Kullanıcılar aynı zamanda kazandıkları Milleri shopandmiles.com’da sevdiği markaların alışveriş çekine dönüştürebiliyor.

Vespa’dan 40 bin mile varan hediye kampanyası


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.