İBB’den Kahve Zirvesi 2024 etkinliği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür AŞ ev sahipliğinde düzenlenen “Kahve Zirvesi 2024” 14-15 Eylül’de Müze Gazhane’de gerçekleşecek.

İBB’den Kahve Zirvesi 2024 etkinliği
Yayınlama: 12.09.2024
3
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ, 14-15 Eylül tarihlerinde Müze Gazhane’de “Kahve Zirvesi 2024” etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Dünyadaki kahve trendlerinin, yeni haberlerin, öne çıkan gelişmelerin ve son teknolojik ekipmanların konuşulacağı zirvede ayrıca dünyanın dört bir yanından gelen kahvelerin tadımı da gerçekleştirilecek. Barista ve Pastacılık Okulları ile Çikolata ve Seramik Atölyeleri sektörün en önemli ihtiyaçlarından olan insan kaynağı gücü için eğitim ve bilgi merkezlerini oluşturacak.

Zirvede kahveye dair her şeyin tüm hatlarıyla konuşulacağı 10 oturumluk bir panel düzenlenecek. Sadece kahveye değil gastronomi dünyasına dair de önemli konu başlıklarının işleneceği panellere tam 50 konuşmacı katılım sağlayacak.

İBB Kültür A.Ş.’nin ev sahipliğiyle renklenen kahve kokulu zirveye girişler Radar Türkiye uygulaması üzerinden kayıt oluşturulacak. Dil bilimci yapay zeka çevirisi, kişiselleştirilmiş lokasyon göstergeleri, bilet sayfalarına kolay erişim gibi özellikleriyle Radar Türkiye, 14-15 Eylül’de de kültür sanat takipçilerine hızlı ve konforlu bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.