Kayseri Büyükşehir Belediyesinden ücretsiz rehberlik ve danışma hizmeti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa birimleri ile Kayseri’ye ilk defa gelen üniversite öğrencileri için kentin 3 farklı yerinde kurduğu stantlarla ücretsiz rehberlik ve danışmanlık hizmeti başlattı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden ücretsiz rehberlik ve danışma hizmeti
Yayınlama: 11.09.2024
2
A+
A-

Üniversitelerin akademik yıla başlamasıyla birlikte kente gelen üniversiteyi yeni kazanmış öğrencilerin hiçbir konuda zorluk yaşamaması adına uygulanan proje kapsamında Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa birimleri, 09-27 Eylül arası Erciyes Üniversitesi Bankamatikler, 09-27 Eylül arası Talas Kız Yurdu (Mega Market) ve 09-27 Eylül arası Cumhuriyet Meydanı lokasyonlarında stant kurdu.

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Alo 153 İletişim Merkezi bünyesinde 153 Çağrı Merkezi ve Mobil Beyaz Masa birimleri üniversite öğrencilerine ücretsiz rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunuyor.

Kurulan stantlarda, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilerin kenti tanımasına yönelik rehberlik ve danışmanlık hizmeti veriliyor.

Cumhuriyet Meydanı, Erciyes Üniversitesi ve yurt bölgesi olan Talas girişinde olmak üzere Kayseri’de 3 noktada kurulu olan stantları ile her stantta 2 personelle üniversite öğrencilerine rehberlik, danışmanlık hizmeti gerçekleştirdiklerini dile getiren Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürü Ayten Özsoy, 23 Eylül’de de Kayseri Üniversitesi’ne stant kuracaklarını bildirdi.

Özsoy, “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları ile Kayseri’ye yeni gelen üniversite öğrencilerimize rehberlik danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Belediyemizin Alo 153 Çağrı Merkezi, Halkla İlişkiler, Beyaz Masa, KAYMEK’te görevli personellerimizle öğrencilerimize rehberlik, danışmanlık hizmeti yanında ayrıca diğer birimlerde gerek Kaytur olsun, Spor A.Ş. olsun, KASKi ile ilgili indirimlerimizi öğrencilerimize tanıtıyoruz. Ayrıca kütüphanelerimizdeki çorba yardımı ile ilgili olsun, çamaşırhanede çamaşırlarını rahatlıkla ücretsiz yıkayabilme imkanı sunuyoruz” bilgilerini paylaştı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.