Beymen Club, Sonbahar Kış Koleksiyonu’nu modaseverlere sundu

Beymen Club, 2024-2025 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu özgün ve modern bir stilin yanı sıra rahatlık ve şıklığı benimseyen tasarımlarla modaseverlerle buluşturuyor.

Beymen Club, Sonbahar Kış Koleksiyonu’nu modaseverlere sundu
Yayınlama: 10.09.2024
4
A+
A-

2024-2025 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonunda Beymen Club, yeni sezonda siyah, gri, mavi, bordo, kahverengi, koyu yeşil, lila tonlarına kadar uzanan geniş renk skalasıyla erkek ve kadın görünümlerine şehrin enerjisini ve ışıltısını yansıtıyor.

Sporty Youth teması ile kadınları, bordo, ekru ve kırmızı tonları pileli etek, ekose desenli ceket ve kolej ruhunu yansıtan tasarımlar ile buluşturan Beymen Club, Refined Heritage koleksiyonu ile de, deri ceket ve dış giyim seçenekleri ile beraber kahverengi ve ekru tonlarında tasarlanan triko ve denim görünümleri ön plana çıkarıyor.

Cosmic Elegance temasında ise, taş işleme ve parlak yüzeylerle bezeli koleksiyonda dinamik çizgiler, takımlar, kadının güçlü ve zarif duruşunu vurguluyor.

Gri tonlarının bir araya geldiği Hyper Luxury, seçkisinde trikolar, deri ceketler ve takımlar ön plana çıkıyor.

Gündüzün rahatlığını geceye taşıyan Dynamic Urban Chic temasında modern formlar zarif detaylarla buluşuyor.

Beymen Club 2024 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonunda ise şu temalar yer alıyor:

“Şehir hayatının dinamik ruhunu yansıtan “Modern Traveler” temasıyla, toprak tonlarının zengin sıcaklığını ve kışa özgü derin tonların büyüleyici cazibesini tasarımlarında bir arada sunuyor.

“Minimalist Elegant” teması ile zıtlıkların uyumlu bir bütün oluşturduğu görünümleri siyah, lila, gri ve ebru tonlarıyla buluşturuyor.

Klasik kesimleri modern detaylarla buluşturan “Modern Spiritual” teması ise; koyu yeşil tonlarıyla doğanın derinliğini, toprağın sanatsal dokusunu ve bejin sade zarafetini bir arada sunuyor.

Kombinlerinde özgünlüğü yansıtan ‘’Urban Adventurer” teması ise yenilikçi stili modern kesimlerle birleştiriyor.”

Beymen Club, 2024-25 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer alan kaşmir takımlar, kazaklar, sweatshirtler ve dış giyimde palto tasarımlarıyla şıklığı ve rahatlığı bir arada sunarken bu sezon ilk kez koleksiyonda kaşmire de yer veriyor. Beymen Club Kaşmir Koleksiyonu, Sonbahar/ Kış sezonunda yalın ve iddialı bir görünüm sağlıyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.