Başkan Karalar: Ağaçları kesin Büyükşehir değil

Adana’nın Yüreğir ilçesindeki Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru’nda yapılan ağaç kesimine ilişkin Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) İl Koordinasyon Kurulu’nun Adana Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik suçlamalarına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yanıt verdi.

Başkan Karalar: Ağaçları kesin Büyükşehir değil
Yayınlama: 10.09.2024
2
A+
A-

Adana’nın Yüreğir ilçesindeki Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru’nda yapılan ağaç kesimine ilişkin Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) İl Koordinasyon Kurulu’nun Adana Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik suçlamalarına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şu açıklamayı yaptı:

“Büyükşehir olarak hiçbir yerde ağaç kesimi yapmamız söz konusu bile değil. 23 Temmuz 2024 tarihinde bize resmi bir yazı gönderiliyor ve ‘İlimiz amatör futbol takımlarının başarılı olmalarından dolayı bir üst lige yükselen takımlarımızın müsabakalarını yapabileceği kriterlere uygun futbol sahaları bulunmadığından, ilimiz kulüpleri müsabakalarını diğer illerde oynamak zorunda kalmaktadır’ diyerek, yeni düzenleme için bölgede ağaç kesimi yapılması gerektiğini iletiyorlar ve kesimin bizim tarafımızdan gerçekleştirilmesi istiyorlar. Biz de 01.08.2024 tarihinde şöyle cevap vermişiz: ‘Bu bizim işimiz değil, biz bunu yapamayız.' TMMOB İl Koordinasyon Kurulu’nun açıklamasında, kesim yapılan bölgedeki araçların Adana Büyükşehir Belediyesine ait olduğu bilgisi de doğru değil. Oradaki hiçbir araç bizim aracımız değil.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.