OUTDOORFEST’TE DENEYİM RÜZGARI ESECEK

Doğanın kalbi Nefes Orman’da bu yıl 21-22 Eylül’de gerçekleştirilecek olan OutdoorFest, doğa ve macera tutkunlarını bir araya getirecek. Nefes kesen deneyimler vadeden OutdoorFest, offroad parkuru, binicilik, drone ve enduro gibi çeşitli deneyim alanları, atölyeler, ünlü isimlerin katılımlarıyla gerçekleşecek Nature Talks ve konserlerle benzersiz ve eğlenceli bir festival deneyimi sunacak.

OUTDOORFEST’TE DENEYİM RÜZGARI ESECEK
Yayınlama: 10.09.2024
2
A+
A-

Doğa tutkunları 21-22 Eylül’de Nefes Orman’da OutdoorFest’te buluşuyor

OUTDOORFEST’TE DENEYİM RÜZGARI ESECEK

 

Doğanın kalbi Nefes Orman’da bu yıl 21-22 Eylül’de gerçekleştirilecek olan OutdoorFest, doğa ve macera tutkunlarını bir araya getirecek. Nefes kesen deneyimler vadeden OutdoorFest, offroad parkuru, binicilik, drone ve enduro gibi çeşitli deneyim alanları, atölyeler, ünlü isimlerin katılımlarıyla gerçekleşecek Nature Talks ve konserlerle benzersiz ve eğlenceli bir festival deneyimi sunacak. Festivalde ayrıca Outdoor Awards kapsamında sürdürülebilirlikten doğaya katkıya kadar birçok alanda kendini kanıtlayan markalar ödüllendirilecek.

Doğa, aktivite, spor ve sağlıklı yaşam severleri buluşturan, outdoor aktivite kültürü ve sürdürülebilirlik konuşan tek festival olan OutdoorFest, bu yıl 21-22 Eylül’de 6. kez gerçekleştirilecek. Doğanın kalbi Nefes Orman’da kapılarını açan OutdoorFest, offroad parkuru, binicilik, drone ve enduro gibi deneyim alanları ve eğitici atölyeleri, alanında uzman markaları ve keyifli konserleriyle doğa tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Dikkat çeken markalar ödüllendirilecek

21 Eylül akşamı OutdoorFest ile eşzamanlı olarak öne çıkan markalar “Outdoor Awards” ile ödüllendirilecek. Bu yıl 3. kez gerçekleştirilecek olan Outdoor Awards, bu yıl da sürdürülebilirlikten doğaya katkıya kadar pek çok alanda öne çıkan markaları toplamda 42 kategoride outdoor’un en iyileri olarak onurlandıracak. Outdoor Awards, tüm festival katılımcılarına açık olacak.

Doğayı seven herkesi buluşturacak olan bu festivale “Popy Para” indiren herkes ücretsiz olarak katılabilecek.

 

www.outdoorfest.com.tr/2024

www.outdoorawards.com.tr/2024


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.