Başkan Mutlu, öğrencileri ziyaret etti

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, Şair Baki İlkokulu’nda düzenlenen 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı açılış töreninde öğrencileri ziyaret etti.

Başkan Mutlu, öğrencileri ziyaret etti
Yayınlama: 10.09.2024
2
A+
A-

Şair Baki İlkokulu’nda düzenlenen yeni eğitim ve öğretim yılı açılış törenine Bayrampaşa Belediye Başkanı Mutlu’nun yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Başkan Mutlu, şunları söyledi:

“Yeni eğitim ve öğretim yılında sevgili öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Temizlik ve bakım çalışmalarımızla öğrencilerimize tertemiz okul bahçeleri hazırladık. Eğitimde fırsat eşitliğinden mahrum kalan sevgili çocuklarımızı ön planda tutarak yuvalar açtık ve açmaya da devam ediyoruz. Ailelerimizin ekonomisine katkıda bulunmak ve ilkokula yeni başlayan yavrularımızı mutlu etmek için onlara kırtasiye malzemeleri içeren paketler hediye ettik. Okullarımıza ve öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz.”

Başkan Mutlu, öğrencileri ziyaret etti


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.