Başkan Büyükkılıç: İldem Sosyal Yaşam Merkezimiz işletmeye hazır

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sona yaklaşan İldem Sosyal Yaşam Merkezi Projesi’nin işletmeye hazır hale geldiğini ifade etti.

Başkan Büyükkılıç: İldem Sosyal Yaşam Merkezimiz işletmeye hazır
Yayınlama: 10.09.2024
1
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İldem bölgesine hitap edecek olan toplam 4 bin 400 metrekare inşaat alanına Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan İldem Sosyal Yaşam Merkezi’nin çalışmalarında sona yaklaşıldığını duyurdu.

İldem Sosyal Yaşam Merkezi, 2024 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nda da gündeme geldi.

Mecliste, Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Yeşilyurt Mahallesi 3220. Cadde No:14 Melikgazi/Kayseri adresinde bulunan taşınmazın, Kayseri Spor Etkinlikleri Turizm İnşaat San. ve Tic.(SPOR) A.Ş.’ye tahsis edilmesi talebi görüşüldü.

Başkan Büyükkılıç, yapılan çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirterek, “Spor alanları, derslikleri, yüzme havuzları, kütüphanesi olan tesisimiz bitti, işletmeye hazır hale geldi. Spor A.Ş.’ye işletmesini vermek için meclise sunuldu” diye konuştu.

Talep, meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

İldem Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında, bay ve bayan yüzme havuzu, fitness salonları, stüdyolar, sauna ve buhar odaları, eğitim ve sosyal faaliyetlere hizmet edecek çalışma odası, bilgisayar odası, kütüphane, kafeterya bulunacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.