Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden Büyükkılıç ailesine “Alzheimer Merkezi” tebriği

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın ağabeyi Ramazan Büyükkılıç tarafından yapımı gerçekleşecek olan Alzheimer Merkezi projesi, Büyükşehir Meclisi’nde gündeme getirilerek oy birliği ile karara bağlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden Büyükkılıç ailesine “Alzheimer Merkezi” tebriği
Yayınlama: 10.09.2024
1
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın Kayseri’yi kazandırmayı planladığı 30 milyon TL maliyetli Alzheimer Merkezi’nin yapımını ağabeyi Ramazan Büyükkılıç üstlendi.

Büyükkılıç ailesi tarafından yapımı üstlenilen Alzheimer Merkezi projesi, Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında da oylanarak kabul edildi.

2024 yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nda, Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Melikgazi ilçesi, Erenköy Mahallesi 12764 ada, 2 parsel numaralı taşınmaz üzerine yapılacak olan Alzheimer Merkezi’ne isim verilmesi karşılığında şartı bağış yapılması için Ramazan Büyükkılıç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi arasında protokol imzalamak üzere Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç veya görevlendireceği kişiye yetki verilmesi talebinin görüşülmesi oylamaya sunuldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden Büyükkılıç ailesine “Alzheimer Merkezi” tebriği

Oy birliği ile kabul gören oylamada meclis üyeleri ve CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özer tarafından Başkan Büyükkılıç ve ağabeyi Ramazan Büyükkılıç tebrik edildi.

Bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacak merkezde fizik tedavi birimleri, tedavi odaları, rehabilitasyon merkezi, çok amaçlı salon, yemekhane, hemşire odası, poliklinik odası, idari birimler yer alacak. Merkez, ortak kullanım alanlarının yanında erkekler ve kadınlar için ayrı rehabilitasyon bloklarına sahip olacak.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.