Vali Şıldak: Okullarımızda ve çevresinde hiçbir suç unsuruna fırsat vermeyeceğiz

Şanlıurfa, 9 Eylül (Hibya) – Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bugün başlayan eğitim öğretim yılı kapsamında okul güvenliğine dikkat çekerek Şanlıurfalılara çağrıda bulundu.

Vali Şıldak: Okullarımızda ve çevresinde hiçbir suç unsuruna fırsat vermeyeceğiz
Yayınlama: 09.09.2024
2
A+
A-

Şanlıurfa’nın huzuru ve güvenliğine her zaman öncelik tanıyan Vali Hasan Şıldak, yeni eğitim öğretim yılında okul güvenliği için son derece hassas bir tutum içerisinde olacaklarını duyurdu. Vali Şıldak, 88 okulda polis veya jandarma personelinin sabit güvenlik görevlisi, diğer okullarda ise yine kolluk personeli koordinasyon görevlilerinin okul güvenliği konusunda görev yapacağını belirtti.

Özellikle okul çevrelerini uyuşturucu başta olmak üzere her türlü suç unsurundan arındırmaktaki kararlılıklarını sürdüreceklerinin altını çizen Vali Şıldak, “Asayiş ve trafik ekiplerimiz sıklıkla okullarımızın çevresinde olacak. Okullarımızda ve çevresinde hiçbir suç unsurunun hayat bulmasına fırsat vermeyeceğiz. Okul çevrelerinde sürekli denetim ve ani kontrollerle güvenlik güçlerimiz sahada olacak. Çocuklarımız ve gençlerimizin güvensiz ortamlarda bulunmaması, kötü alışkanlıklar kazanmaması ve olumsuz durumlar yaşanmaması için devletimizin bütün imkanlarını seferber ediyoruz” dedi.

Vali Şıldak: Okullarımızda ve çevresinde hiçbir suç unsuruna fırsat vermeyeceğiz

Vali Şıldak değerlendirmesinin ilerleyen bölümlerinde ailelerin mutlak suretle çocuklarının davranışlarını takip etmelerini ve okul çevrelerindeki esnafın ise vatandaşlık görevi olarak olası suç unsurlarına karşı duyarlılık göstererek 112 Acil Çağrı Merkezine bildirimde bulunmasını istedi.

Vali Şıldak, “Sevgili anne ve babalar; lütfen çocuklarınızı okula uğurladıktan sonra onların okul hayatını, çalışmalarını ve davranışlarını takip edin. Bu konularda okul idarenize destek olun. Okul çevrelerinde esnaf olarak bulunan değerli işyeri sahipleri ve çalışanları; sizlerden çocuklarımıza sahip çıkmanızı, onların her tür olumsuzluktan korunması konusunda duyarlı olmanızı bekliyorum” ifadelerini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.