Başkan Yele: Gençlerimize ve çocuklarımıza çok yönlü bir gelişim imkanı sunduk

Yalova, 9 Eylül (Hibya) – Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ise yaz kurslarının başarıyla tamamlanmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Yaz kurslarımızla gençlerimize ve çocuklarımıza çok yönlü bir gelişim imkanı sunduk.” dedi.

Başkan Yele: Gençlerimize ve çocuklarımıza çok yönlü bir gelişim imkanı sunduk
Yayınlama: 09.09.2024
1
A+
A-

Çiftlikköy Belediyesi’nin yaz kursları sona erdi. 3 aylık yaz tatili döneminde 700’ü aşkın öğrenci kurslara katıldı. Öğrenciler, yüzmeden satranca, karateden darta pek çok farklı branşta hobi ve becerilere ilişkin eğitim aldı.

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla sona eren yaz kurslarında 13 farklı branşta toplam 780 saatlik eğitim verildi.

Çiftlikköy Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Alper Perihanoğlu, ücretsiz olarak eğitimlerin verildiği 2024 Yaz Kursları’na Çiftlikköylülerin büyük ilgi gösterdiğini dile getirdi.

Belediye bünyesinde spor kurslarının voleybol, masa tenisi, jimnastik, karate, dart ve yüzme ve hobi kursları, robotik kodlama, akıl zeka oyunları, satranç, resim, gitar ve çini eğitimlerine katılan öğrencilerin, yaz dönemini en güzel şekilde geçirdiğini belirten Perihanoğlu “Anaokulu yaşlarındaki minikler de çocuk gelişim kursuna katılarak sosyalleşti. Kış döneminde daha fazla branşta vatandaşlarımıza hizmet sunacağız.” dedi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ise yaz kurslarının başarıyla tamamlanmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Yaz kurslarımızla gençlerimize ve çocuklarımıza çok yönlü bir gelişim imkanı sunduk. Geleceğimizin teminatı olan bu evlatlarımızı her zaman desteklemek ve onların boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmelerine katkı sağlamak bizim görevimiz.” diye konuştu.

Eğitim ve sporun hayatlarının bir parçası haline gelmesi için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Yele, “Çiftlikköy Belediyesi olarak yalnızca yaz döneminde değil, yılın her döneminde eğitime, spora ve sanata yönelik projelerimizi sürdüreceğiz. Kış döneminde daha fazla branşta ve daha geniş bir katılımla vatandaşlarımıza hizmet sunmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.