Citroen modellerinde eylül kampanyası

Citroen, araç modellerini eylül ayında da birbirinden özel kredi koşulları ve fiyat teklifleriyle sunuyor.

Citroen modellerinde eylül kampanyası
Yayınlama: 09.09.2024
0
A+
A-

Citroen’in hayata konfor ve renk katan otomobilleri, eylül ayındaki finansman kampanyalarıyla, yeni bir binek veya hafif ticari Citroen modeli satın almak isteyen sürücüleri bekliyor. Kendi segmentlerinde fark yaratan üstün donanımlarıyla Citroen C4 ve kompakt sınıfta 4 kapılı sedan ve SUV genlerini buluşturan C4 X modellerinde eylül ayında iki farklı finansman teklifi sunuluyor.

Citroen modellerinde eylül kampanyası

Hem Citroen C4 hem de C4 X için 200 bin TL için 12 ay ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanının yanı sıra 120 bin TL 12 ay yüzde 0 faizli kredi avantajı da Citroen sahibi olmak isteyenleri hayalindeki modele bir adım daha yaklaştırıyor. Citroen’in konfor, tasarım ve işlevselliği bir araya getiren SUV modeli C5 Aircross, Shine Bold ve E-Series donanımına sahip versiyonlarında 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi imkanıyla Citroen showroomlarında yeni sahiplerini bekliyor.

Citroen modellerinde eylül kampanyası

Citroen’in tasarım, pratiklik ve modülerliğin yanı sıra 1.5 BlueHDI 130 HP yeni nesil motoru sayesinde performans ve verimliliğiyle de öne çıkan ve konfor özellikleriyle sürüş deneyimini bir üst seviyeye çıkartan yeni Berlingo Kombi modeli, tüm donanım seviyelerinde 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi fırsatlarıyla Citroen showroomlarında yeni sahiplerini bekliyor. Kombivan sınıfının öncüsü olan ve modüler tasarımıyla dikkat çeken Citroen yeni Berlingo Van’da ise, 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi avantajından faydalanılıyor.

Citroen modellerinde eylül kampanyası

Profesyonel yolcu taşımacılığının yanı sıra kalabalık seyahatleri konforlu ve ferah bir deneyime dönüştüren yeni Jumpy Spacetourer, 250 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçeneği seçeneğinin yanı sıra 150 bin TL 12 ay ve yüzde sıfır faizli kredi seçeneği sunarak birbirinden cazip iki farklı finansman desteğiyle satın alınabiliyor. Citroen, yüksek kapasite ve konforu bir arada sunan yeni Jumper modelini ise 250 bin TL için 12 ay vadeli, yüzde 0 faizli kredi fırsatıyla kullanıcılarla buluşturuyor.

Citroen modellerinde eylül kampanyası

Eylül ayının avantajlı kampanyalarından biri de üstün konfor ve sıfır emisyonlu sürüş deneyimi ile öne çıkan elektrikli Citroen modellerinde sunuluyor. Bu kapsamda Citroen C4 ve C4 X’in yüzde 100 elektrikli versiyonları ë-C4 ve ë-C4 X satın almak isteyenler, 200 bin TL için 12 ay yüzde 0 faizli cazip kredi teklifiyle geleceğin Citroen teknolojilerine bugünden ulaşabiliyor. Citroen’in pratik, çok yönlü ve şehirli mobilite aracı olan Citroen Ami One, eylül ayında 200 bin TL için 12 ay 1,99 faizli kredi olanağı sunarken, geleceğin ulaşım yaklaşımını bugünden sunan Citroen Ami Peps’e sahip olmak isteyenler 120 bin TL için 12 ay yüzde 0 faizli kredi avantajından yararlanabiliyor.

Citroen modellerinde eylül kampanyası


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.