Balıkesir’de Kurtuluş Günü Satranç Turnuvası tamamlandı

Türkiye Satranç Federasyonu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen satranç turnuvası; 4 kategoride 200 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Balıkesir’de Kurtuluş Günü Satranç Turnuvası tamamlandı
Yayınlama: 09.09.2024
0
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında geride bıraktığımız hafta sonu 2 gün boyunca düzenlenen Kurtuluş Günü Satranç Turnuvası, 200 sporcunun katılımıyla Kent Konseyi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi.

6 Eylül Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı kapsamında düzenlenen turnuvada; 8 Yaş Altı Kategorisinde 2016 ve 2017 doğumlu 60 sporcu yarıştı. 10 Yaş Altı Kategorisinde 2014 ve 2015 doğumlu yaklaşık 50 sporcu yer alırken, 14 Yaş Altı Kategorisinde 2010 ile 2013 yılları arasında doğan 30 sporcu hamlelerini yarıştırdı. Açık Turnuva Kategorisinde ise 7’den 70’e her yaş grubundan 60 kayıtlı sporcu yer aldı.

Balıkesir’de Kurtuluş Günü Satranç Turnuvası tamamlandı

Bölge genelinden usta satranç sporcularının turnuvaya ilgi gösterdiğini belirten Balıkesir Satranç İl Temsilcisi Hasan Hüroğlu “Biz, Büyükşehir Belediyesi ile birçok organizasyon gerçekleştirdik. Bu organizasyonumuz da 6 Eylül Kurtuluş Haftası kapsamında yapıldı. Turnuvamız 4 kategori üzerinde yaklaşık 200 sporcu ile gerçekleşti. Amacımız, büyükşehir belediyesi ile önümüzdeki 6 Eylül Kurtuluş etkinliklerinde uluslararası bir turnuva düzenlemek. Turnuvamıza çeşitli illerden katılım sağlandı.” dedi.

Balıkesir Kent Konseyi Fuaye Alanı’nda iki gün süren turnuvanın sonunda, her kategoride dereceye girenlere ödülleri ve sertifikaları takdim edildi.

Balıkesir’de Kurtuluş Günü Satranç Turnuvası tamamlandı


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.