Bornova Belediyesi, Zafer Caddesi’ndeki yol çalışmalarını sürdürüyor

Bornova Belediyesi, hem araç hem de yaya trafiğinin en hareketli olduğu bölgelerden biri olan Zafer Caddesi’ndeki yol çalışmalarını sürdürüyor.

Bornova Belediyesi, Zafer Caddesi’ndeki yol çalışmalarını sürdürüyor
Yayınlama: 08.09.2024
3
A+
A-

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında, caddede bulunan okulun önündeki trafik akışını rahatlatmak ve öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla yolcu indirme ve bindirme alanı oluşturuldu.

Bu yeni düzenleme ile özellikle okul giriş ve çıkış saatlerinde yaşanan yoğunluğu azaltılması hedefleniyor. Cadde üzerindeki orta refüj çalışması ise bölgede devam eden İZSU çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapılacak. Bu sayede, yol daha estetik bir görünüme kavuşurken ve trafik akışı daha da rahatlayacak.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Zafer Caddesi’nde devam eden düzenlemenin ilçe genelinde ilçe genelinde trafik akışını iyileştirmeye yönelik olarak yaptıkları çalışmaların önemli bir parçası olduğunu belirtti.

Eşki, “Özellikle öğrencilerimizin güvenliğini ön planda tutarak yaptığımız bu düzenlemeler, Bornova’da yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor. Yolcu indirme ve bindirme alanları, hem öğrenciler ve öğretmenlerin hem de velilerin daha güvenli bir şekilde okula ulaşımlarını sağlayacak. Aynı zamanda caddemizde yapılacak orta refüj çalışmasıyla yol, sadece işlevsel değil, aynı zamanda estetik bir görünüme de kavuşacak” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.