Toyota Türkiye, prestijli ödüllerin sahibi oldu

Brandon Hall Mükemmellik Ödülü kapsamında Altın ve Bronz Ödülleri’ni alan Toyota Türkiye, aynı zamanda Stevie Ödülleri’nde Bronz Stevie Ödülü’ne layık görüldü.

Toyota Türkiye, prestijli ödüllerin sahibi oldu
Yayınlama: 06.09.2024
1
A+
A-

2024 Stevie Ödülleri’nde, Toyota’nın 2011 yılında başlattığı ve yenilikçi yaklaşımıyla dikkat çeken “Future Leaders” Programı, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında yer alan Brandon Hall Group HCM Mükemmellik Ödülü kapsamında da En İyi Yetenek Programı Altın Ödülü ile taçlandırıldı. Bununla birlikte aynı program, İnsan Kaynakları Başarısı Kategorisi’nde markaya Bronz Stevie Ödülü’nü kazandırdı.

Toyota Türkiye'nin, şirket kültür ve değerlerini özümseyen, tüm departmanlarda aktif rol alarak otomotiv sektörüne hakim olan ve potansiyel lider olabilecek genç yetenekler yetiştiren bu program, çalışanlara eşsiz fırsatlar sağlıyor. Future Leaders Programı’nda yer alanlar, Toyota'da farklı direktörlüklerde rotasyon yaparken, aynı zamanda özel tasarlanmış, eşsiz bir eğitim ve gelişim programına dahil ediliyorlar. Program sonunda ise Toyota'da kariyer yolculuklarına devam etme fırsatı buluyorlar.

Toyota Türkiye, prestijli ödüllerin sahibi oldu

Toyota Türkiye, potansiyel adaylarına ve taze çalışanlarına farklı bir deneyim yaşatmayı ve her zaman özel olduğunu hissettirmeyi amaçlayan “Toyota Loading” programıyla da yeni bir ödülün sahibi oldu.

İnsan kaynakları süreçlerindeki en iyi uygulamaları ve başarıları ödüllendirerek mükemmeliyetçi yaklaşımları ön plana çıkaran HCM Mükemmellik Ödülü’nde, Toyota bir kez daha parladı. “Toyota Loading” ön oryantasyonu da kapsayan bir uygulama olarak jüri üyeleri tarafından En İyi Oryantasyon Programı seçildi.

“Toyota Loading”, Toyota’ya başvuran ve süreci olumlu tamamlanan adayların iş teklifini kabul etmesiyle başlayan ve 6. aylarına kadar devam eden oryantasyon programı olarak öne çıkıyor.

Toyota Türkiye, prestijli ödüllerin sahibi oldu


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.