Başkan Aydın: Eğitim toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biridir

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, eğitimin toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biri olduğunu ifade etti.

Başkan Aydın: Eğitim toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biridir
Yayınlama: 06.09.2024
3
A+
A-

Orhangazi Belediye Başkanı Aydın, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasının heyecanını hep birlikte yaşadıklarını belirten Başkan Aydın, çocukların daha temiz, daha düzenli ve güvenli bir ortamda eğitim alabilmeleri için tüm önlemleri aldıklarını bildirdi.

Başkan Aydın, eğitimin toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biri olduğuna dikkati çekerek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bu bilinçle, çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için belediye olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren değerli öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde çocuklarımız, ülkemizin aydınlık yarınlarına emin adımlarla yürüyeceklerdir.

Aydın, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederek mesajını sonlandırdı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.