Çim Konserleri’nde Mahsun Kırmızıgül sahne aldı

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), Çim Konserleri’nde 19 yıl aradan sonra ilk kez halk konseri veren sevilen sanatçı Mahsun Kırmızıgül’ü ağırladı.

Çim Konserleri’nde Mahsun Kırmızıgül sahne aldı
Yayınlama: 06.09.2024
2
A+
A-

Bu yıl 93’üncüsü düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, Çim Konserleri’nde ünlü isimleri fuar ziyaretçileriyle buluşturmaya devam ediyor.

İzmir’in kurtuluşunun 102’inci yılı olan 9 Eylül Pazartesi gününe kadar devam edecek Çim Konserleri’nde sanatçı Mahsun Kırmızıgül sahne aldı. 19 yıl aradan sonra halk konserine çıkan sanatçıyı binlerce hayranı karşıladı.

Konser öncesinde soruları yanıtlayan ve İzmir Enternasyonal Fuarı’na dair anılarını anlatan Kırmızıgül, “Çok heyecanlıyım. Halk konserlerine çok da evet demiyordum çünkü kendimi hazır hissetmiyordum. Biraz pişince, İzmir’den de böyle bir teklif gelince, üstüne de fuar olunca geldim. Bugün benim uzun aradan sonra ilk halk konserim. İzmir'e yabancı değilim. Burada olduğum için çok mutluyum. Bizi izlemeye gelenlere çok teşekkür ediyorum. Türkiye’de İzmir Fuarı, müzik dünyasının kalbinin attığı yerdi. 15 günlük sürelerde Türkiye’nin yedi bölgesinden insan buraya gelip konserleri izlerlerdi. Fuar alanlarını gezerlerdi. O günler inanılmaz güzeldi. Şimdi de  binlerce müziksever 20 liraya, 7,5 liraya fuara girerek halk konserlerine katılıyor. Umarım bütün Türkiye’ye yayılır. Ben de bundan sonra halk konserlerine çıkacağım” dedi.

Çim Konserleri 6 Eylül’de Hayko Cepkin, 7 Eylül’de Derya Bedavacı, 8 Eylül’de Sakiler ile devam edecek.  İzmir’in düşman işgalinden kurtuluş günü olan 9 Eylül’de ise Haluk Levent sahne alacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.