Savunma Sanayii Başkanı Görgün, PORSUK Projesi için Eskişehir’e gitti

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, PORSUK Projesi kapsamında envantere giren eğitim uçaklarının Teslimat Töreni için Eskişehir’e gitti.

Savunma Sanayii Başkanı Görgün, PORSUK Projesi için Eskişehir’e gitti
Yayınlama: 05.09.2024
1
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Görgün, PORSUK Projesi kapsamında envantere giren eğitim uçaklarının Teslimat Töreni için Eskişehir'i ziyaret etti.

Teslimat töreni gerçekleştirilen özgün bir proje modeli ile yürütülen PORSUK Projesiyle; Emniyet Genel Müdürlüğünün ihtiyaç duyduğu uçakları teslim ederken Eskişehir Teknik Üniversitesinin de eğitim filosunu modern uçaklarla güçlendirdiklerini belirten Görgün, “Bu sayede kamu kaynaklarının etkin kullanımı için önemli bir iş birliğini de ortaya koyduk. Projede aynı hedef ve amaç doğrultusunda büyük bir uyum içerisinde çalıştığımız Emniyet Genel Müdürlüğümüzün kıymetli çalışanlarına, Eskişehir Teknik Üniversitemiz başta olmak üzere tüm üniversitelerimize ve araştırma enstitülerimize, ana yüklenicimiz STM’ye alt yüklenicilerimiz nezdinde sektörümüzün değerli çalışanlarına ve kıymetli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Görgün, Teslimat Töreni gerçekleşen eğitim uçaklarının hayırlı olmasını dilerken, eğitim süreçlerini bu uçaklar ile tamamlayacak olan pilotların vatan ve millet için hayırlı görevler ifa etmelerini temenni etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.