Bakırköy Belediyesi’nden emeklilere ve öğrencilere yardım kararı

Bakırköy Belediyesi, öğrencilere eğitim yardımı ile emeklilere bir kereye mahsus 5 bin TL pazar desteği yapılmasına karar verdi.

Bakırköy Belediyesi’nden emeklilere ve öğrencilere yardım kararı
Yayınlama: 05.09.2024
3
A+
A-

Bakırköy Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısının ikinci birleşimi, Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu başkanlığında gerçekleşti. Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda geçtiğimiz aylarda yapılan hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Ovalıoğlu, çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti.

Başkan Ovalıoğlu bu kapsamda ilçede yaşayan ve gerekli kriterleri sağlayan emekli vatandaşlara bir kereye mahsus 5 bin TL pazar desteği yardımında bulunulacağını söyledi. Başkan Ovalıoğlu bir diğer yardımın ise ilk ve orta öğretim ile lisede okuyan öğrencilere yönelik olduğunu ifade etti. Yardımın bir kereye mahsus olmadığını ifade eden Başkan Ovalıoğlu, eğitim-öğretim dönemini kapsayan 8 ay boyunca devam edeceğini belirtti. Yardım miktarının belirlenmesi için meclis üyelerinden komisyon oluşturuldu. Komisyon yaptığı toplantı sonrası ilk ve orta okul öğrencilerine 900 TL, lise öğrencilerine ise bin 250 TL yardım yapılmasına karar verdi. Mecliste görüşülen bu maddeler oy birliğiyle kabul edildi. 

Eğitim Yardımı için başvuru tarihleri 16 Eylül – 4 Ekim 2024 arası olarak belirlenirken, Pazar Desteği için başvuruların 23 Eylül 2024 itibarıyla alınacağı belirtildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.