Martı TAG Kurucusu Öktem, İBB Başkanı İmamoğlu’ndan randevu talep etmek için Saraçhane’de

İstanbul, 5 Eylül (Hibya) – Martı TAG Kurucusu Oğuz Alper Öktem, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşme talebini yineledi.

Martı TAG Kurucusu Öktem, İBB Başkanı İmamoğlu’ndan randevu talep etmek için Saraçhane’de
Yayınlama: 05.09.2024
3
A+
A-

Öktem, İmamoğlu'na Martı TAG'ın İstanbul'un ulaşım sorununa nasıl katkı sağlayabileceğini gösteren istatistikleri sunmak istediğini belirtti.

Martı TAG sürücüsüyle birlikte İBB binası önünde toplanan Öktem, son bir yılda 16'ncı kez randevu talebinde bulunduklarını ancak henüz olumlu bir cevap alamadıklarını ifade etti. İmamoğlu'nun taksi sorunuyla ilgili tüm paydaşlarla görüştüğünü ancak kendileriyle henüz görüşmediğini vurgulayan Öktem, iki önemli konuyu dile getirmek istediklerini söyledi.

Öktem, “İstanbul'da 200 bin sürücümüzle en büyük camia biziz. Elimizdeki istatistikler gösteriyor ki İstanbul'daki ulaşım sorununun çözümü, daha çok taksi plakası değil, paylaşımlı yolculuktur” dedi ve ellerindeki verileri İmamoğlu'na sunmak istediklerini belirtti.

Ayrıca, gerekliliklerini yerine getirdikleri halde İBB'den taksi lisansı alamadıklarını belirten Öktem, bu konudaki taleplerini de İmamoğlu'na iletmek istediklerini söyledi.

Martı TAG Kurucusu, 10 dakikalık bir görüşmeyle İmamoğlu'nu ikna edebileceklerine inandıklarını ifade ederek, “Randevu talebimizi her gün yenileyeceğiz. Yarın da buradayız” şeklinde konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.