Eren Çapraz, altyapıdan ana kadroya seçilen ilk basketbolcu oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü altyapısında 2017’den bu yana forma giyen basketbolcu Eren Çapraz, akşam antrenmanı sonrasında Kulüp Başkanı Burç Özoğuz tarafından karşılanarak A Takımı’na seçildiğini öğrendi.

Eren Çapraz, altyapıdan ana kadroya seçilen ilk basketbolcu oldu
Yayınlama: 04.09.2024
1
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, kendi altyapısında yetiştirdiği gençleri profesyonel lige, A Takımına kazandırıyor.

2017 yılından bu yana Büyükşehir Belediyespor’un tüm altyapı kategorilerinde forma giyen 18 yaşındaki basketbolcu Eren Çapraz, akşam antrenmanının ardından kendisini soyunma odasında bekleyen Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Burç Özoğuz’un sürpriziyle karşılaşarak Balıkesir Belediyespor’un tarihinde altyapıdan yetişerek ana kadroya seçilen ilk basketbolcu olduğunun müjdesini aldı. İmzayı atarak Eren Çapraz’a uzatan Kulüp Başkanı Burç Özoğuz, Eren Çapraz’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan Kulüp Başkanı Özoğuz, şunları söyledi:

“Yarışmacı branşlarımızın transfer süreçlerini tamamladık. Şu an takımlarımız kampta. Yeni sezona hazırlanıyorlar. Altyapımıza verdiğimiz önemi, desteği her zaman ifade ediyorduk. Bunlardan bir tanesini de hayata geçirmiş olduk. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı tarihindeki ilk altyapıdan oyuncumuza profesyonel imzayı attırdık. Bunun devamının gelmesi için bir şehrin geleceği altyapısıdır diyoruz her zaman. Bunu devam ettirebilmek için basketbol altyapı koordinatörlüğüne Alaattin Yakan hocamızı göreve getirdik geçen hafta da ve bunu açıkladık. Türk basketbol camiasının en değerli altyapı hocalarından birisidir. Bunun meyvesini de önümüzdeki iki ya da üç sene içerisinde almayı planlıyoruz.”

Eren Çapraz, altyapıdan ana kadroya seçilen ilk basketbolcu oldu

Eren Çapraz, altyapısında yetiştiği Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nın profesyonel ligine seçilmenin onurunu yaşadığını söyleyerek “Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a 2017 yılında katıldım. Geldiğimde çocuktum. Şimdi A Takımda altyapıdan çıkan ilk profesyonel oyuncu oldum. Çok mutluyum tabii ki. Emeklerinin karşılığını almak çok güzel bir şey. Ben de emeklerimin karşılığını aldığım için mutluyum. Başkanımıza, genel koordinatörümüze, genel menajerimize, emeği olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.