IFS’ten 1 milyar dolarlık dev satın alma

Küresel cloud ve endüstriyel yapay zeka yazılımlarının önde gelen sağlayıcısı IFS, karar analizinde küresel bir lider olan Copperleaf Technologies Inc.’in 1 milyar Kanada doları değerindeki satın alımını tamamladığını açıkladı.

IFS’ten 1 milyar dolarlık dev satın alma
Yayınlama: 04.09.2024
1
A+
A-

Küresel Cloud ve endüstriyel yapay zeka yazılımlarının lider teknoloji sağlayıcısı olan IFS, tüm dünyada 2,9 trilyon dolardan fazla varlığı yöneten Copperleaf'in 1 milyar Kanada doları değerindeki satın alımını tamamladı. IFS bu satın alma ile kurumsal iş uygulamaları ve endüstriyel yapay zeka alanında küresel bir lider olarak konumunu sağlamlaştırmayı ve şirketlere üretkenliği, verimliliği ve sürdürülebilirliği artıran veri odaklı, stratejik kararlar almalarını sağlayan araçlar sunmayı hedefliyor.

Küresel cloud ve endüstriyel yapay zeka yazılımlarının önde gelen sağlayıcısı IFS, karar analizinde küresel bir lider olan Copperleaf Technologies Inc.'in 1 milyar Kanada doları değerindeki satın alımını tamamladığını açıkladı. Bu satın alma, IFS’in varlık yoğun endüstrilerde büyümeyi hızlandırma ve küresel genişlemeyi yönlendirme stratejisinde önemli bir dönüm noktası anlamına geliyor. IFS, kurumsal iş uygulamaları ve endüstriyel yapay zeka alanında küresel bir lider olarak konumunu sağlamlaştırmayı ve şirketlerde üretkenliği, verimliliği ve sürdürülebilirliği artıran veri odaklı, stratejik kararlar almalarını sağlayanaraçlar sunmayı hedefliyor. Aynı zamanda Copperleaf ile varlık yoğun endüstrilerde yeni pazarlara ve coğrafyalara genişletmeyi amaçlıyor. 

2,9 trilyon dolardan fazla varlığı yönetiyor

Küresel olarak halihazırda 2,9 trilyon dolardan fazla varlığı yöneten Copperleaf'in teknolojisi, şirketlere karar alma süreçlerinde devrim yaratmaları için önemli varlık yatırımları sağlıyor. Gelişmiş karar analizi sayesinde Copperleaf, şirketlerin varlıklarını optimize etmelerini, riski yönetmelerini ve daha kesin, veri odaklı iş kararları almalarını sağlıyor. Giderek daha fazla veri merkezli bir ortamda, Copperleaf'in çözümleri şirketlerin büyük çaplı ve etkili yatırımlara öncelik vermelerine, değişen düzenleyici ve piyasa koşullarına uyum sağlamalarına ve sürdürülebilirlik hedefleriyle uyumlu olmalarına yardımcı olarak rekabet avantajı sağlıyor. IFS, Copperleaf'in mevcut varlık planlama yeteneklerini geliştirmek için güçlü IFS.ai mimarisinden yararlanmayı planlıyor.

Karar almada bir dönüm noktası

IFS CEO'su Mark Moffat, satın almayı “IFS'in hizmet verdiği sektörler için karar alma konusunda bir dönüm noktası” olarak tanımlayarak “Copperleaf'in karar analizlerini IFS'in sağlam kurumsal iş çözümleriyle birleştirerek, şirketler gerçek zamanlı kararlar alabilecek ve bu da onlara karmaşık ve değişken ekonomik ortamlarda güvenle ve dayanıklılıkla varlıklarını sürdürmede güçlü bir rekabet avantajı sağlayacak” diye konuştu. 

Copperleaf Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Judi Hess ise Copperleaf ile IFS arasındaki benzersiz sinerjiye dikkat çekerek, “Entegre yeteneklerimiz müşterilere eşsiz bir değer sunacak ve müşterilerimizin yaşadığı günümüzün karmaşık zorluklarını etkili bir şekilde ele alırken geleceğe stratejik olarak hazırlanmalarını sağlayacak” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.