Başkan Uysal: Dayanışma belediyesiyiz

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu yıl 10’uncusu düzenlenen geleneksel sünnet şöleninde yaptığı konuşmada “Biz bir dayanışma belediyesiyiz” dedi.

Başkan Uysal: Dayanışma belediyesiyiz
Yayınlama: 04.09.2024
2
A+
A-

Muratpaşa Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlendiği sünnet şöleni Yenigün Mahallesi’nde bulunan Şehitler Parkı’nda düzenlendi. Vitale Hastanesi iş birliğiyle yapılan şölen kapsamında yaklaşık 200 çocuğun sünnet operasyonları gerçekleştirilirken parkta düzenlenen şölene Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve aileler katıldı.

Sünnet Şöleni, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlarken Başkan Uysal, konuşmasında şunları söyledi:

“Dayanışma içinde olmamız lazım. Biz bir dayanışma belediyesiyiz. Çocuklarımız bugün yetişkinliğe bir adım attılar. Bu çocuklarımız sizlerin sevgisiyle, saygısıyla, Muratpaşa’mızın dayanışmasıyla ve birbirine sahip çıkan komşuluğumuzla inşallah çok iyi şartlarda büyüyecekler, vatanlarına, milletlerine, insanlığa ve sizlere faydalı bireyler olacaklar. Ve bizlerden bu kamu bayrağını da devralacaklar. Çocuklarımıza ne yapsak az. Onlara gözünüz gibi bakıyorsunuz, bakmaya da devam edelim. Bizler de sizlere ne kadar yardımcı olabilirsek, yanınızda olabilir ve destekleyebilirsek ne mutlu bize.”

Şölenin sonunda çocuklar, Canan Kavut konseri ve oyun havaları eşliğinde dans ederek günü sonlandırdı.

Başkan Uysal: Dayanışma belediyesiyiz


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.