Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 13 kütüphanesi ile hizmet veriyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 13 kütüphanesi ile 2023-2024 eğitim öğretim döneminde de hizmet vermeye devam edecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 13 kütüphanesi ile hizmet veriyor
Yayınlama: 03.09.2024
1
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 13 kütüphanesinden Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 açık olurken, 12 kütüphane ise haftanın 6 günü hizmet veriyor.

Okula ve eğitime destek, yeni bilgiler edinmek, nitelikli vakit geçirerek sosyalleşmek için öğrenci ve gençlerin sahip olduğu büyük bir imkan olan Merkez Halk Kütüphanesi, üstlendiği bu görev ve hizmetlerden dolayı da 7 gün 24 saat açık olarak hizmet veriyor.

Öte yandan, büyükşehir belediyesi tarafından, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın öğrencilere ikramı olarak konum ve yoğunlukları itibariyle de en fazla ziyaretçiyi ağırlayan Merkez Halk Kütüphanesi ve Şehir Kütüphanesi’nde ücretsiz çay ve sıcak çorba ikramı da öğrencileri bekliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 13 kütüphanesi ile hizmet veriyor

Özellikle eğitim öğretim dönemlerinde yoğunluğu artan Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneleri yaz döneminde de ziyaretçilerini ağırlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kütüphanelerinin çalışma sistemi hakkında bilgiler veren Kütüphaneler Sorumlusu Ayşe Genç, “Kütüphanelerimizde 15 gün süreyle kitap al-ver yapılabiliyor. Kartlı sistemimiz var, öğrencilerimiz kartla geliyor. İlk defa kart çıkaran arkadaşlarımız 6 TL bir ücretle giriş yapıyorlar. Kaybederlerse 20 TL’ye kart yenileme işlemimiz var. 15 giriş, 15 çıkış hakları var öğrencilerimizin” diye konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.