Bornova Belediye Başkanı Ekşi’den BELGEM müjdesi

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, belediyenin eylül ayı olağan meclis toplantısında Bornova Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BELGEM) müjdesi verdi.

Bornova Belediye Başkanı Ekşi’den BELGEM müjdesi
Yayınlama: 03.09.2024
1
A+
A-

Bornova Belediye Meclisi’nin eylül ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. BELGEM’in Çamdibi’ndeki binasında 22 sınıf ve 700 öğrenci kapasitesiyle hizmet verdiğini belirten Başkan Eşki, “Altındağ’da Merkez Mahallesi’ndeki Halkın Üniversitesi Binası’nı da BELGEM dershanesine çeviriyoruz. Merkez Mahallesi’nin yanı sıra Zafer, Serintepe ve Çamkule’deki çocuklarımız da buradan yararlanabilecek.” dedi.

Başkan Ekşi, Pınarbaşı’nda iki sınıf açacaklarını ifade ederek, “Bornova Merkez’de yine büyükçe bir binayı BELGEM Dershanesi’ne çevirmek için görüşüyoruz. Evka-4, Atatürk ve İnönü mahallelerindeki çocuklarımız için Evka-4 Mahallesi’ndeki Zabıta Müdürlüğü binasını BELGEM Dershanesi’ne çevireceğiz. Işıkkent’te de bir sınıfımız olacak” diye konuştu.

Açacakları yeni merkezlerle BELGEM’in kapasitesini arttıracaklarını söyleyen Başkan Eşki, “Öğrencilerimize öğlen yemeği vereceğiz. Bunların yanı sıra eğitimde kullanılacak yayınları da çocuklarımıza ücretsiz olarak temin edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Eşki, eğitim kapsamında gördükleri kültürel ve sportif faaliyetleri de daha çok Bornovalı çocuk ve gençle buluşturmak için de çalıştıklarını belirterek, “Bunun için yarı zamanlı öğretmenlerimizi tam zamanlı kadroya geçirdik. Eğitimle ilgili elimizden ne geliyorsa fazla fazla sunmaya çalışacağız” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.