Troy Kıymetli Maden Ticareti A.Ş: Altın haftaya düşüşle girdi

İstanbul, 3 Eylül (Hibya) – Troy Kıymetli Maden Ticareti A.Ş, altının ikinci işlem gününde de düşerek haftaya kırmızı bir başlangıç yaptığını bildirdi.

Troy Kıymetli Maden Ticareti A.Ş: Altın haftaya düşüşle girdi
Yayınlama: 03.09.2024
3
A+
A-

Troy Kıymetli Maden Ticareti A.Ş’nin raporunda altının ikinci işlem gününde de düşerek haftaya kırmızı bir başlangıç yaptığı bildirildi. Raporda şunlar denildi:

“Günü 2,503 dolar/ons seviyesinden açan sarı maden, gün içinde 2,490 dolar/ons civarına kadar bir düşüş yaşasa da 2,500 dolar/ons sınırına doğru toparlanmayı başardı. Yatırımcılar cuma günü ABD’de duyurulacak istihdam verilerini beklerken haftanın ilk gününü 2,499 dolar/ons seviyesine geri çekilerek tamamlayan altın, günlük yüzde 0,2 kaybı hanesine yazdı.

“Gümüş de haftaya düşüşle giriş yaptı. Güne 28,81 dolar/ons seviyesinden başlayan beyaz maden, seansı 28,56 dolar/ons seviyesinde noktalayarak günlük yüzde 1,1 kayıp yaşarken son iki haftanın en düşük kapanışını gerçekleştirmiş oldu.

“Platin ise günü artıda kapattı. Güne 924 dolar/ons seviyesinden giriş yapan platin, seansı 925 dolar/ons seviyesinde sonlandırarak günlük yüzde 0,1 kazanç elde etti.

“Paladyum da günü yeşilde kapatan bir diğer kıymetli maden oldu. Güne 955 dolar/ons seviyesiyle başlayan paladyum, 968 dolar/ons seviyesiyle seansı tamamlayarak günlük yüzde 1,3 kazancı hanesine yazdı.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.