Nilüfer Belediyespor oyuncusu Lopez törenle ülkesine uğurlandı

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın vefat eden oyuncusu Pilar Marie Victoria Lopez için uğurlama töreni düzenlendi.

Nilüfer Belediyespor oyuncusu Lopez törenle ülkesine uğurlandı
Yayınlama: 02.09.2024
1
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Oyuncusu Pilar Marie Victoria Lopez için Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisi’nde tören düzenlendi. Porto Rikolu oyuncunun annesi Pilar Eledys Lopez Rosario, kardeşi Sofía Mitchell’s Victoria Lopez, babası Luis Ernest Victoria Battistini’nin de bulunduğu törene, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Eşi Nuray Özdemir, Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız ve Nilüfer Belediyesporlu oyuncular katıldı. 

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir törende yaptığı konuşmada aileye baş sağlığı dileklerini iletti. Tüm sporcuları kendi çocukları gibi gördüğünü belirten Başkan Şadi Özdemir, “Bizim için çok acı bir gün. Hepimizi çok üzen bir olay yaşadık. Allah yattığı yerde dinlendirsin. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Başkan Şadi Özdemir, Üçevler Spor Tesisi’ne Pilar Marie Victoria Lopez’in isminin verilmesi için Meclise önerge verileceğini söyledi.

Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or ise oyuncu Lopez’in 3 hafta önce takıma katıldığını hatırlattı. Bu süreçte antrenmanlara çıktığını dile getiren Or, “Neşeli, takımla uyumlu ve çok başarılı bir sporcuydu. Bu yıl beraber yol yürüyecektik. Ancak ne yazık ki kendi ülkesine uğurluyoruz. ” açıklamasını yaptı.

Lopez için düzenlenen törenin ardından naaşı ülkesine gönderildi.

 

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.