ZUBİZU üyelerine Civil’den okul alışverişlerinde indirim ayrıcalığı

Yaz mevsimi sona ererken okula dönüş hazırlıklarının başladığı bugünlerde ZUBİZU’lular Civil’den okul alışverişlerinde kendilerine özel ayrıcalıklardan yararlanıyor. Civil mağazalarından 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL hediye ayrıcalığı ZUBİZU üyelerini bekliyor.

ZUBİZU üyelerine Civil’den okul alışverişlerinde indirim ayrıcalığı
Yayınlama: 02.09.2024
2
A+
A-

Yaz mevsimi sona ererken okula dönüş hazırlıklarının başladığı bugünlerde ZUBİZU’lular Civil’den okul alışverişlerinde kendilerine özel ayrıcalıklardan yararlanıyor. Civil mağazalarından bin TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL hediye ayrıcalığı ZUBİZU üyelerini bekliyor.

Yazın sona ermesiyle birlikte şehre dönüş heyecanının başladığı bugünlerde bir yandan da okul hazırlıkları başladı. ZUBİZU da yılın bu özel döneminde Civil iş birliğiyle üyelerine cazip bir fırsat sunuyor. ZUBİZU üyeleri, bebek ve çocuk ürünleri konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunan Civil mağazalarından 15 Eylül 2024 tarihine kadar yapacakları bin TL ve üzeri alışverişlerde, 100 TL değerinde hediye çeki kazanma fırsatını yakalayabilir.

Okul hazırlıkları hızla devam ederken, Civil mağazaları bebek ve çocuk ürünlerinde geniş bir seçenek çeşitliliği sunarak ailelerin alışveriş ihtiyaçlarını karşılıyor. 250'den fazla markayı bir araya getiren Civil; yenidoğandan 14 yaşına kadar giyim, ayakkabı, oyuncak, beslenme, kozmetik ve taşıma ürünleriyle müşterilerine hizmet veriyor. ZUBİZU üyeleri, mevcut kampanya kapsamında, Civil’de bulunan okul kıyafetleri, çantalar, ayakkabılar, kırtasiye ürünleri ve daha birçok ürün grubundan yararlanarak çocuklarının okul alışverişini avantajlı bir şekilde tamamlayabilecek.

5 milyonu aşan üyesine yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan ZUBİZU’daki okul dönemi hazırlığı için önemli fırsat sunan Civil kampanyasıyla, ZUBİZU’luların ayrıcalıklı dünyası daha da genişledi. Kampanya hakkında detaylı bilgi ve kullanım koşulları, ZUBİZU uygulamasında yer alıyor.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.