Şanlıurfa Valisi Şıldak’tan uyum haftası mesajı

Şanlıurfa, 2 Eylül (Hibya) – Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 2024-2025 Eğitim – Öğretim Yılı öncesi başlayan uyum haftasının hayırlı olmasını diledi.

Şanlıurfa Valisi Şıldak’tan uyum haftası mesajı
Yayınlama: 02.09.2024
3
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Şıldak, 2024-2025 Eğitim – Öğretim Yılı öncesi ana sınıfı ve ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrencileri kapsayan uyum haftasının hayırlı olmasını dilerek, “Bugün uyum haftasıyla ana sınıfı ve ilkokul birinci sınıfa başlayan sevgili çocuklarımıza eğitim yılı boyunca mutlu ve huzurlu bir ortamda başarılı çalışmalar diliyorum. Onları hayata hazırlayacak ve her zaman destek olacak kıymetli öğretmenlerine ve değerli ailelerine de eğitim yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı öncesi süren yaz tatilini çok iyi değerlendirdiklerini ve bu süreç içerisinde okullardaki eksikliklerin tespiti, giderilmesi, okul idarecileri ve eğitimcilerin performans analizi, Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi’nin (BİGEP) sonuçları ve geliştirilmesi gibi geniş bir alanda verimli hazırlıklar yaptıklarını belirten Vali Şıldak, “Bu yıl eğitim dönemimiz daha da profesyonel ve daha da verimli olacak.” ifadesini kullandı.

Vali Şıldak, Şanlıurfa gençliğine imkan sunulduğu takdirde daha nice başarılara imza atacaklarına inancının tam olduğunu dile getirerek, şunları ifade etti:

“Bunun için de ilk önceliğimiz eğitim. Eğitimde altyapısı güçlü bir Şanlıurfa’nın gençleri nice güzel başarılarla gündeme gelecek ve geleceklerini sağlam temeller üzerine kuracaklardır. Tüm bu vesile ile eğitim camiamıza ve Şanlıurfalı ailelere şunu söylemek istiyorum; çocuklarımızın geleceği için lütfen el ele verelim.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.