Başkan Bozbey: 30 Ağustos, hepimizin zaferidir

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa’da Cumhuriyetin tüm kazanımlarını coşkuyla kutladıklarını belirterek, “30 Ağustos, hepimizin zaferidir.” dedi.

Başkan Bozbey: 30 Ağustos, hepimizin zaferidir
Yayınlama: 31.08.2024
2
A+
A-

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’inci yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Bursa’da da coşkuyla kutlandı. Gündüz etkinlerinin ardından binlerce Bursalı, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Hepimizin Zaferi’ sloganıyla düzenlenen fener alayı yürüyüşüne katılmak üzere Tarihi Belediye Binası önünde toplandı.

Yürüyüşe Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve eşi Seden Bozbey’in yanı sıra Bursa Milletvekilleri Hasan Öztürk, Kayıhan Pala, Orhan Sarıbal, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Ertuğrul Aksoy, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve bürokratları da katıldı.

Başkan Bozbey: 30 Ağustos, hepimizin zaferidir

Yürüyüş öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Bozbey, Bursa’nın bu bayramları özlediğini söyledi.

Başkan Bozbey, Bursa’nın Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladığını belirterek, bağımsızlığın ve özgürlüğün simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın büyük önem taşıdığını hatırlattı.

30 Ağustos’un hepimizin bayramı olduğunu vurgulayan Başkan Bozbey, bu zaferin özgürlüğünün zaferi olduğunu dile getirdi.

Başkan Bozbey: 30 Ağustos, hepimizin zaferidir

Bozbey, bu zaferin yeniden doğuşun zaferi olduğunu söyleyerek, “Bu zafer, ülkemizin geleceğini inşa eden tüm milletimizin zaferidir. 30 Ağustos, hepimizin zaferidir. Ülkemizin bağımsızlık mücadelesinde önemli bir rol oynayan Bursamızda bugün, Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını coşkuyla kutluyoruz. Teşekkürler Bursa.” diye konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.