Bakırköy’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü Bakırköy’de coşku içinde kutlandı.

Bakırköy’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
Yayınlama: 30.08.2024
1
A+
A-

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 30 Ağustos 1922'de kazanılan büyük zaferin 102. yıl dönümü Bakırköy’de coşku içinde kutlandı. Sabah saatlerinde Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlikler, akşam da kortej yürüyüşü ve konserle devam etti.

Ebuziya Caddesi’nde başlayan kortejdekiler ellerinde bayraklarla marşlar eşliğinde yürüdü. Yürüyüşe Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nun yanı sıra; ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve binlerce kişi katıldı.  

Bakırköy’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, 30 Ağustos’un tarihin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlayan yürüyüşümüz 30 Ağustos’ta zaferle taçlandı. Bu yolda hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe durmadan yürümeye devam edeceğiz. Bakırköylüler olarak Atamızın izinde olmaya devam edeceğiz. Zafer Bayramımız kutlu olsun”

Bakırköy’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.