Başkan Akın: Balıkesir’de milli birlik esastır

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir Valiliği himayesinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenine katıldı.

Başkan Akın: Balıkesir’de milli birlik esastır
Yayınlama: 30.08.2024
0
A+
A-

Büyük Zafer’in 102. yılı onuruna düzenlenen tören, il protokolünün Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali İsmail Ustaoğlu; Hava Kuvvetleri Lojistik Başkanı Tümgeneral Hüseyin Duman ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ile birlikte makamında tebrikleri kabul etti. Valilik Makamında gerçekleştirilen tebrikat töreninin ardından il protokolü, Kuvayı Milliye Meydanı’nda düzenlenen kutlama programına katıldı.

Başkan Akın: Balıkesir’de milli birlik esastır

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü kapsamında Kuvayı Milliye Meydanı’ndaki kutlama programı geçit töreniyle başladı. Geçit töreninde Vali İsmail Ustaoğlu, Hava Kuvvetleri Lojistik Başkanı Tümgeneral Hüseyin Duman ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın vatandaşları selamlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladılar. Daha sonra askeri bando eşliğinde saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı yapan Hava Pilot Kurmay Albay Timur Geceoğlu’nun ardından Gençlik Merkezi’nin gönüllü gençleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili şiirler okudu. Halk oyunları gösterilerinin sunulurken tören, askeri birliklerin geçişi ile son buldu.

Başkan Akın: Balıkesir’de milli birlik esastır

Bu toprakları bizlere vatan yapan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu topraklar için mücadele eden herkesin önünde saygıyla eğildiğini ifade eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın “Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun. Balıkesir, Kuvayı Milliye’nin başşehri. Onun için Balıkesir’de milli birlik ve beraberlik her zaman esastır. Biz böyle gördük böyle yapmaya da devam edeceğiz, her zaman da böyle olacak.” diye konuştu.

Başkan Akın: Balıkesir’de milli birlik esastır


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.